Kontosupport

Slet din Smoogies-konto

Sådan beder du om at få slettet din konto og de tilhørende data, og hvad der sker bagefter.

Slet din konto i appen

  1. Åbn Indstillinger.
  2. Åbn afsnittet Konto.
  3. Vælg Slet konto.
  4. Bekræft anmodningen om sletning.

At slette appen fra din enhed sletter ikke automatisk din konto på serveren.

Vil du spille videre uden login?

Åbn Indstillinger > Konto > Fjern loginoplysninger i appen.

Det fjerner login med e-mail og adgangskode fra den nuværende spiller og lader fremskridtet fortsætte på den enhed som en gæsteprofil.

Hvilke data bliver slettet?

Sletning af kontoen skal fjerne den nuværende spillerkonto og de tilhørende spildata permanent fra den kørende tjeneste.

  • Spillerkonto og profil
  • Tilknyttede loginoplysninger og kontoadgang
  • Kæledyr og kæledyrenes fremskridt
  • Inventar, saldi, eventyr, sessioner og tilhørende spildata

Begrænsede oplysninger kan kun blive gemt af hensyn til lovkrav, sikkerhed eller forebyggelse af svindel og som en del af almindelige backup- og gendannelsescyklusser.

Brug for hjælp til sletning?

Hvis du ikke kan komme ind i appen, så kontakt supporten og oplys den e-mailadresse, der er knyttet til kontoen, dit spillernavn eller din spillerkode, hvis du har den.