Διαγραφή του λογαριασμού σου στο Smoogies
Πώς ζητάς τη διαγραφή του λογαριασμού σου και των σχετικών δεδομένων, και τι γίνεται μετά.
Διάγραψε τον λογαριασμό σου στην εφαρμογή
- Άνοιξε τις Ρυθμίσεις.
- Άνοιξε την ενότητα Λογαριασμός.
- Διάλεξε Διαγραφή λογαριασμού.
- Επιβεβαίωσε το αίτημα διαγραφής.
Η διαγραφή της εφαρμογής από τη συσκευή σου δεν διαγράφει αυτόματα τον λογαριασμό σου στον διακομιστή.
Θέλεις να συνεχίσεις χωρίς σύνδεση λογαριασμού;
Άνοιξε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Κατάργηση στοιχείων σύνδεσης στην εφαρμογή.
Αυτό αφαιρεί τη σύνδεση με email και κωδικό από τον τρέχοντα παίκτη και αφήνει την πρόοδο να συνεχιστεί σε εκείνη τη συσκευή ως προφίλ επισκέπτη.
Ποια δεδομένα διαγράφονται;
Η διαγραφή λογαριασμού σκοπό έχει να αφαιρέσει οριστικά τον τρέχοντα λογαριασμό παίκτη και τα σχετικά δεδομένα παιχνιδιού από την ενεργή υπηρεσία.
- Λογαριασμός και προφίλ παίκτη
- Συνδεδεμένα στοιχεία σύνδεσης και πρόσβαση στον λογαριασμό
- Κατοικίδια και η πρόοδός τους
- Απόθεμα, υπόλοιπα, περιπέτειες, συνεδρίες και σχετικές εγγραφές παιχνιδιού
Περιορισμένες εγγραφές μπορεί να διατηρηθούν μόνο για νομικές υποχρεώσεις, για ασφάλεια ή αποτροπή απάτης, και στο πλαίσιο των συνηθισμένων κύκλων αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς.
Χρειάζεσαι βοήθεια με τη διαγραφή;
Αν δεν μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, επικοινώνησε με την υποστήριξη και ανάφερε τη διεύθυνση email που συνδέεται με τον λογαριασμό, το όνομα παίκτη σου ή τον κωδικό παίκτη σου, αν τον έχεις.