Verwijder je Smoogies-account
Zo vraag je verwijdering van je account en bijbehorende gegevens aan, en wat gebeurt er daarna.
Verwijder je account in de app
- Open Instellingen.
- Open het onderdeel Account.
- Kies Account verwijderen.
- Bevestig je verwijderingsverzoek.
Alleen de app van je apparaat verwijderen verwijdert je serveraccount niet automatisch.
Wil je blijven spelen zonder inloggen?
Open Instellingen > Account > Inloggegevens verwijderen in de app.
Hiermee worden de e-mail- en wachtwoordgegevens van de huidige speler verwijderd, terwijl de voortgang op dat apparaat als gastprofiel doorloopt.
Welke gegevens worden verwijderd?
Accountverwijdering is bedoeld om het huidige spelersaccount en bijbehorende spelgegevens permanent uit de live service te verwijderen.
- Spelersaccount en profiel
- Gekoppelde inloggegevens en accounttoegang
- Huisdieren en voortgang
- Inventaris, saldo’s, avonturen, sessies en verwante spelgegevens
Beperkte gegevens kunnen alleen worden bewaard voor wettelijke verplichtingen, beveiliging of fraudepreventie en normale back-up- en herstelcycli.
Hulp nodig bij verwijderen?
Kun je de app niet openen? Neem dan contact op met support en vermeld, indien beschikbaar, het e-mailadres van het account, je spelersnaam of je spelerscode.