Kontostøtte

Slett Smoogies-kontoen din

Slik ber du om å få slettet kontoen din og tilhørende data, og hva som skjer etterpå.

Slett kontoen din i appen

  1. Åpne Innstillinger.
  2. Åpne delen Konto.
  3. Velg Slett konto.
  4. Bekreft sletteforespørselen.

Å slette appen fra enheten din sletter ikke automatisk kontoen din på serveren.

Vil du spille videre uten innlogging?

Åpne Innstillinger > Konto > Fjern innloggingsdetaljer i appen.

Det fjerner innlogging med e-post og passord fra den nåværende spilleren, og lar framgangen fortsette på den enheten som en gjesteprofil.

Hvilke data blir slettet?

Sletting av kontoen skal fjerne den nåværende spillerkontoen og tilhørende spilldata permanent fra den aktive tjenesten.

  • Spillerkonto og profil
  • Tilknyttede innloggingsdetaljer og kontotilgang
  • Kjæledyr og framgangen deres
  • Inventar, saldoer, eventyr, økter og tilhørende spilldata

Begrensede opplysninger kan bare bli beholdt av hensyn til lovkrav, sikkerhet eller forebygging av svindel, og som del av vanlige sikkerhetskopi- og gjenopprettingssykluser.

Trenger du hjelp med sletting?

Hvis du ikke får tilgang til appen, kontakt støtte og oppgi e-postadressen som er knyttet til kontoen, spillernavnet ditt eller spillerkoden din hvis du har den.